Vivese Senso Duo

От известно време наблюдавам агресивната рекламна кампания на продукта против косопад Vivèse Senso Duo , и искам да изкажа мнение за ето този:

vivsesensod2_small

Рекламират го с някакви фалшиви блогове с подвеждащи статии, че уж някой си бай х*й измислил случайно как да спре косопада. Това е един от подвеждащите им рекламни банери:

banner

Това са блоговете (постоянно им сменят адресите и може и да не работят, в момента в който четете този пост):

http://occasionforyou.com/359/zdrave/vi … -c-sds/kr/
http://worldglobalnews.com/359/chlenove … -c-sds/kr/

Тези сайтове имитират блогове с богато полезно съдържание, всъщност нямат нищо друго освен статия за този конкретен продукт, ако разцъкате на менютата ще се уверите.

Другата измама на тези търговци е, че ви дават 50% отстъпка от цената само за 69 лв вместо 115 лв, като всъщност ви продават този продукт на завишена цена, реално може да си го купите за 49 лв от сайта http://sensoduobg.eu/ (може би това е официалния сайт).

Измамния сайт:
izmamen_site

Истинския сайт:

real_site

Един съвет – нито един продукт против косопад не действа, всичките се рекламират като нови и революционни, защото много скоро става ясно, че не работят, това е индустрия, която работи като постоянно измисля нови марки и препарати, понеже проблема с косопада е генетичен и няма как да се реши с козметични продукти. Използват отчаянието на оплешивяващите мъже и страха им, че ще бъдат отхвърлени от жените и няма да бъдат харесвани. Но това не е така, можете да сте плешиви и да бъдете секси, има много плешиви мъже – секс символи (Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Вин Дизел, дори Слави Трифонов …). Наблегнете на фитнеса, обръснете си главата и не си давайте парите на вятъра. Аз също съм плешив и правя доста секс…

One Comment

  1. Велин

    Днешно време има всякакви нови неща, със сигурност не става като с магическа пръчка, но аз го позлвах месец и забележих лека позитивна промяна.

Вашият коментар