Юлия Топалова – крадлата в Гърция

Юлия Любомирова Топалова е името на българката, която бе арестувана от гръцката полиция с обвинение, че е давала хапчета на възрастни хора в Гърция с цел да ги ограбва. Родена е на 14 март 1968 година.

Полицията разпространи снимката й, за да бъде разпозната и от други хора, при които е работила преди това, пише „Български новини”.

Юлия Топалова бе задържана миналата седмица в квартал Кипсели, гр. Атина, преди да даде поредната доза на баба, за която се е грижила. Българката е настанена в затвора на Тива.

Властите в Гърция съобщават, че жената била наемана от различни семейства, които искали от нея да гледа роднините им. Вместо това, тя слагала морфин в чая, или кафето им и след като заспели, ги ограбвала. След това търсела друго поредно семейство, при което бъде повикана на работа. На обявите попадала чрез обяви в интернет.

Твърди се, че не се задържала на работа повече от ден, два, тъй като прибягвала до опасната престъпна схема почти веднага.

Юлия е заловена непосредствено, преди да даде поредната доза на възрастна жена. Според информация от полицията, има и един смъртен случай, причинен от предозиране.

Вашият коментар