Родители скочиха на майката с „бръмбара” в яслата

Група от няколко родители се събраха пред детската градина в столичния квартал „Обеля“, за да изразят подкрепата си за персонала в нея. Те разказаха в ефира на Нова телевизия, че ситуацията е по-различна от показаната в медиите. „Майката, разказала в репортаж на телевизията, въобще не е записвала записите. Направени са от нейна приятелка – Ирена. Ние не подкрепяме обидите на лелката към децата. Ние не подкрепихме майката Илияна на родителската среща като начин на държане, тя се опитва да срине градината. Вкарва напрежение в персонала на детската градина, а това рефлектира върху децата ни“, категорична е една от другите майки на дете в яслата.

„Категорична съм, че не се притесняваме да водим децата в градината. Персоналът е прекрасен. Въпросната жена доведе детето си на един празник и то се чувстваше прекрасно, играеше си и беше щастливо“, разказа още тя. Според друга майка има 3 или 4 записа по 9 часа. „Това, което съм чула от тях не е само викане и обиди, има игри и грижа. Чула съм два записа“, каза още тя.

Родителите също изразиха съмнение, че със записите се цели да се навреди на цялата детска градина. Те зададоха въпроса – защо майката, след като е направила записите, отново е пращала детето си в яслата и дори го е довела на празника на заведението на 31 май?

Прочетете повече.

Вашият коментар