Откриха 9-годишния Валентин

9-годишното момче от Самораново, което от около 24 часа се издирваше от полицията е открито у дома си. Майката го беше обявила за изчезнало, съобщавайки няколко версии включително и отвличане. Веднага след като майката от дупнишкото село Самораново, 39-годишната Ралица вдигна две полицейски управления на крак със сигнал, че детето и е отвлечено, полицаите в Сандански направиха спешна проверка. Набеденият похитител Владимир е категоричен, че въобще не се занимава с майката на Иван и няма нищо общо със случая. Историята на Владимир и Ралица е позната на криминалистите.

„Какво да направя? Тя е луда. Отивам при полицаите, пиша жалбата. А теми казват: Госпoдине, знаем, че е лежала в лудницата. Ние сме длъжни като се подаде сигнал на 112 да дойдем да проверим какво става”, каза набеденият похитител пред Нова ТВ.

Непрекъснати скандали и побоища белязали съвместното им съжителство. Преди време се карали и били за лек автомобил, който бил купен от Владимир, но прехвърлен на името на Ралица, дали спорът им за този автомобил не е основата на случващото се в момента, не е ясно, пише Струма ком.

Майка от дупнишкото с. Самораново сигнализира, че детето й е изчезнало. Едно денонощие няма следа от 9-годишния Иван. По-късно през деня детето беше открито скрито на тавана на къщата. Майката обвини за изчезването на сина си мъжа, с когото е живяла на семейни начала. Според нея той я заплашвал системно и настоявал за откуп в размер на 30 хил. евро.

По първоначална информация това е пореден случай, в който майката подава сигнал за изчезване на детето, но то винаги е намирано. „Около 13 ч. е било или малко по-късно, нямам представа. Изпратих детето до магазина да купи сладолед на него, на брат си и хляб, детето до магазина не е стигало, в 13:15 започнах да звъня, телефонът му беше изключен, вечерта след като пак обикаляхме улицата намерихме телефона”, коментира майката на момчето Ралица Радева.

Още по темата: Зов за помощ: Отвлякоха 9-годишния ми син

Вашият коментар