Майка и дъщеря крадат от магазин в Карлово

ВНИМАНИЕ КАРЛОВО! КРАДЦИ! Поради зачестилите кражби и безочливостта на крадците ние предприемаме тези мерки, за да може всички в града да ги разпознават и да знаят за техните деяния.

Този текст е написал управителят на супермаркет „Айсберг” в Карлово на фейсбук профила на обекта. Има и видео, на което се вижда как млада и по-възрастна жена задигат поголовно де-що видят и не им пука.

Двете крадли, които са показани на видеото как обират магазин в Карлово, са от близкото село Иганово. Майката се казва Невена Пенчева, а дъщеря й е на 23 години и се казва Ангелина. В Иганово обаче двете не са извършвали кражби. Ходили да тършуват магазините в Карлово, виждали ги да се връщат през нощта пеша до селото.

Преди години

В селото разказаха, че преди години Невена лъгала, че една от дъщерите й има заболяване и просела пари от съселяните си. Станало обаче ясно, че събраните средства са дадени не за лечение, а са похарчени за други неща и благотворителността на местните секнала.

До преди няколко години Невена Пенчева била женена за бивш полицай, но човекът, след като правил многократни опити да излекува клептоманията на съпругата си, и не успял, се развел и си заминал за родното Велико Търново. Така по стъпките на майката тръгнала и дъщерята. Двете не работят, не е ясно с какво точно преживяват.

От полицията заявиха за БЛИЦ, че жените не са регистрирани при тях, но знаят за клептоманските им изпълнения и ще се заемат със случая.Вашият коментар