Крадци налазиха Пловдивска област

Златни бижута и монети са били откраднати от частен дом в Хисар, съобщават от полицията. Сигналът е бил подаден в управлението вчера, около 23.00 часа от 60-годишния собственик. Посегателството е било извършено през деня, за времето между 11.00 и 23.00 часа, когато в апартамента не е имало никой. Според потърпевшия стойността на откраднатото е около 10 000 лева. Работата на криминалистите продължава, крадците се издирват.

Три сигнала за кражби от апартаменти в Пловдив са били подадени през изминалото денонощие. 55-годишна пловдивчанка е подала сигнал в Първо РУ за това, че от дома и на ул. “Димо Хаджидимов” е била извършена кражба на лаптоп, златни накити и сумата от около 1000 лева за времето от събота до понеделник. По същото време е било извършено посегателството и от жилището на 51-годишен мъж на ул. “Иларион Макариополски”.

Той се е оплакал в Четвърто РУ, за това че от дома му липсват три броя скъпи мъжки часовници и задграничният му паспорт. Третата потърпевша е 43-годишна жена от областния град. От апартамента и на ул. “Доктор Владо”, на територията на Четвърто РУ, е била извършена кражба на 2000 евро и фотоапарат. По случаите са образувани досъдебни производства.

Вашият коментар