Калоян е младежът, откраднал от аптека в Бургас

Запознати разпознаха крадеца от аптеката в бургаския ж.к.”Лазур”. Това е бургазлията Калоян Маринчев, който е заснет от охранителните камери в обекта. Той е добре познат на органите на реда, има криминални регистрации, репортерска проверка показва, че е осъден за разпространението на марихуана, пише „Флагман“.

От записите на камерата се виждаше как Маринчев се прави на ударен, взема лекарството на стойност 4,50 лв уж, за да го даде на баба си, а след това излиза от обекта и никога повече не се връща. Той обаче или е много глупав, или изключително наивен , защото явно не е знаел, че в аптеката има охранителна камера, която е заснела престъплението му.

Веднага след новината, чрез анонимната форма за подаване на сигнали на „Флагман“ постъпват ултимативни писма, подписани от А.Пенева, представяща се за адвокат на Калоян Маринчев. За контакти тя е посочила електронен адрес – advokatpeneva@abv.bg, но такъв майл не съществува. Наша проверка показа, че в Бургаската адвокатска колегия няма вписан юрист „А.Пенева”.

Вашият коментар