Биляна от гр. Смядово краде наред

Тя е на 18, красива и много опасна. Биляна Банева от Смядово има зад гърба си вече няколко присъди. Краде коли, портфейли, напада домове, но е голям карък – всеки път я хващат.

Момичето е до такава степен популярно, че в Смядово търсят първо нея, когато стане кражба в града.

Самата Биляна твърди, че половината от набезите прави заради удоволствие. Майката на младото момиче признава, че вече се е видяла в чудо, пише „24 часа“. 43-годишната Пенка Банева работи в дом за психично болни и не може да свари да помага на дъщеря си.

По-голямата й дъщеря работи в Англия и помага с пари, но голяма част от средствата отивали по адвокати заради проблемното момиче, връщане на крадени пари или пък ремонт на коли, с които Биляна вършеела из градчето.

Майката признава, че вече е на края на силите си, само за година дала 5000 лева, с които покривала издънките на буйното момиче.

Пенка е убедена, че детето й започнало да се променя, след като посегнала към дрогата. Пратили я дори в болница, върнала се действително променена, но скоро започнала пак с издънките. И в момента Биляна е зад решетките заради кражба.

Вашият коментар