Ангел Радичев, нагрубил шофьор, остава в ареста

Ангел Радичев, който заплаши и нагруби шофьор на магистрала „Тракия“, все още не е напуснал сградата на Областната дирекция на МВР в Бургас. Той бе доведен тук около 17:30 ч., когато изтече наложения му полицейски арест в рамките на едно денонощие.

24-те часа минаха, но мъжът все още остава в сградата на полицията, а по последни данни прокуратурата в Карнобат все пак е решила да го привлече като обвиняем за хулиганската постъпка на пътя, съобщи „24 часа”.

По-рано днес от държавното обвинение съобщиха, че делото ще се води срещу неизвестен извършител. Въпреки че това е рутинна процедура тя е необяснима за повечето хора, тъй като от любителското видео ясно се вижда как 31-годишният Ангел заплашва шофьор на автобус София-Китен Ружди Велиев.

Според източници от полицията най-вероятно задържането на Ангел ще бъде удължено до 72 часа. Това обаче трябва да стане с прокурорско постановление. До сградата на Областната дирекция МВР има и екип спецполицаи, които са очаква да ескортират Ангел до Карнобат.

Радичев обяснил, че изпаднал в състояние на афект и съжалявал за действията си. По информация на Нова телевизия той има над 50 санкционирани нарушения, а книжката му е отнемана три пъти.

Вашият коментар